Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Pozvánka na druhý ročník konference SVĚT PATŘÍ SMĚLÝM

V úterý 16. 5. se do prostor Baťova institutu vrátí konference, která odhalí tajemství dalších osmi výjimečných řečníků. Druhý ročník konference Svět patří smělým se letos zaměří především na překonávání hranic a lidských limitů.

Správné nastavení mysli, výdrž, schopnost nacházet a využívat nové příležitosti - to vše jsou faktory, které ovlivňují náš úspěch. Dennodenně objevujeme své vlastní limity a snažíme se překonávat sami sebe. O svých limitech povypráví na konferenci, která dostala jméno podle jednoho ze slavných baťovských hesel, osm řečníků, jež jsou svým příběhem pevně spjati se Zlínským krajem. 

„Nepotřebujeme přeci jezdit na konference do Prahy a do Brna, abychom potkali inspirativní lidi,“ vysvětluje Miroslava Škubalová, organizátorka akce, a dodává: „Lidé ve svých regionech příliš snadno zapomínají, jak skvělé osobnosti pocházejí z jejich sousedství. Smyslem konference je načerpat inspiraci z příběhů regionálních osobností, které se díky svému myšlení a přístupu nebály měnit svět.“

A na jaké hosty se mohou návštěvníci těšit?

Petr Horký promluví o Miroslavu Zikmundovi a o tom, co se o něm dozvěděl při natáčení jeho životopisného dokumentu. Eva Gajdošík, která v roce 2008 zachránila zámek Napajedla, prozradí, jaké to je kompletně obrátit svůj život naruby a vydat se zcela neznámým směrem. Duo Jirka Doležal a Honza Emler žijí díky Dolleru svůj sen a poradí, jak spolehlivě dosáhnout toho, co opravdu chceme.  Olga Jurášková zasvětila život studentům a univerzitnímu životu. S diváky se podělí o to, jak najít sám sebe a vědět, co chci. Sportovce Petra Vabrouška snad ani není třeba představovat. Protože jestli má někdo vyprávět o extrémních situacích a překonávání sebe sama, je to právě on. A pokud je řeč o baťově odkazu, je třeba zmínit, že jedním z řečníků bude i mladý podnikatel Václav Staněk, tvůrce mladé designové značky kožených bot Vasky. Další řečníci jsou postupně zveřejňováni na www.svetpatrismelym.cz

Pořadatelem konference Svět patří smělým je i letos GrowJOB Institute, jehož hlavním partnerem se pro druhý ročník stala Kooperativa Vienna Insurance Group. Dalšími partnery jsou Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně a Krajská hospodářská komora zlínského kraje. I ze Zlína se dají dělat velké věci. Poděkování patří všem partnerům, kteří nám tuto myšlenku pomáhají šířit.


Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus