Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Přestalo podnikání fungovat – jak změnit zavedenou rutinu?

  • 0

Zasekli jste se na mrtvém bodě a potřebujete k dalšímu vývoji změnu? Jak úspěšně změnit rutinu, aby vaše podnikání začalo znovu fungovat?

Nestačí jen chtít, je potřeba jednat a dosáhnout toho, aby se lidé (vedení firmy/ zaměstnanci) začali chovat jinak. To je většinou poměrně složité, jelikož je potřeba změnit myšlení lidí, jejich emoce a případně i prostředí.

Proto dostatečně vysvětlete, proč je daná změna potřeba, k čemu pomůže a jak jí nejlépe dosáhnout. Je potřeba dostatek informací, co a jak dělat jinak a dát změně jasný směr a cíl.

Postupujte po malých krůčkách. Které si dostatečně zafixujte a postupně se dopracujete k větší změně. Malá předsevzetí jsou totiž pro mnohé snadno dosažitelná a tak i trvale udržitelná, čímž se také upevňuje potřebná motivace. Je tedy lepší úspěšně postupovat po menších mezikrocích, než si hned na začátku stanovit velký cíl, k jehož dosažení nikdy nedojde.

Pozitivní změna vede k vývoji, ale abyste požadované změny mohli dosáhnout, je někdy  potřeba nejprve začít u sebe. Nepřestávejte se vzdělávat, neustále na sobě pracujte a zdokonalujte své dovednosti. 

Kategorie: Alavia Education







blog comments powered by Disqus