Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Cowo Novo - inspirativní prostor pro spolu | práci

  • 0

Dne 7.10. 2015 proběhlo slavnostní otevření nového coworkingového centra Cowo Novo v Novém Jičíně.

Na začátku proběhlo krátké přivítání a poté nás bavil stand-up komik Karel Hynek, který je známý především z pořadu Na Stojáka! Představení bylo perfektní a lidé se u toho velmi bavili.

Jako další bod programu nám Michaela Holišová představila koncept Cowo Novo, kdo za tím vším stojí a proč se vůbec rozhodli Cowo Novo otevřít, co si od toho slibují a pro koho je určeno.

Pro odvážné jedince následovala ochutnávka moučných červů a švábů argentinských, které připravila Vlaďka Šubrtová.

Coworkingové centrum nabízí skvěle využitelný prostor s možností dlouhodobého i krátkodobého pronájmu a můžete si vybrat, který prostor bude pro vás ten nejlepší. Jsou vybaveni samoobslužnou kavárnou, samozřejmostí je wifi připojení, tabule a odpočinková chodba s pohodlnými sedačkami.

Je to místo kde můžete pracovat, realizovat své nápady a poznáte tam spoustu nových a zajímavých lidí.

Prostory si nemusíte pronajmout jen k práci, ale také pro pořádání různých konferencí, workshopů, seminářů, výstav a jiných aktivit.

 Již teď se můžete přihlásit na workshopy, které budou probíhat v následujících dvou měsících. Pokud vy sami máte nějaký nápad, který byste zrealizovali, určitě s ním běžte do Cowo Novo. Jsou tam kreativní lidé, kteří vám rádi pomůžou s realizací vašich nápadů.

Za vznikem Cowo Novo stojí nezisková organizace Proficio, sdružující aktivní a kreativní lidi, kteří mají chuť dělat v životě to co je baví a k čemu mají talent. Jedním z jejich projektů je i rodinné centrum Provázek, které vzniklo už v roce 2008 a jehož hlavní činností je poskytování služeb, které se zaměřují na rozvoj schopností a znalostí s důrazem na rovné příležitosti a rozvoj fungující rodiny.

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus