Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Leaders Day 2016

  • 0

Minulý čtvrtek 20. 10. 2016 proběhla v ostravském Impact Hubu konference Leaders Day, která si nese podtitul Inspirací k úspěchu.

Návštěvníci měli možnost vyslechnout přednášky osmi řečníků a nechat se tak inspirovat užitečnými radami a tipy z oblasti podnikání. Všichni přednášející jsou zkušení a úspěšní podnikatelé, kteří byli vybráni z různých oborů, na své si tak přišel určitě každý. Navíc jejich výstupy byli velmi profesionální a působili příjemným dojmem.

A co vše jste se mohli dozvědět? Jak rozjet podnikání pomocí crowdfundingu, jak optimalizovat efektivitu a vyhnout se neproduktivním věcem. Jak využít své dovednosti, vytěžit z minima maximum ve prospěch ekonomiky a nést za to plnou zodpovědnost nebo jaké jsou aktuální trendy v oblasti reklamy. Co udělat proto, abyste ochránili svou značku nebo jak profesionálně navazovat a udržovat vztahy, které Vám pomohou k úspěchu. Jak pomocí oblékání a správně volených barev vyjádřit svou osobnost a své kvality a co je důležité, když přebírá rodinný podnik nová generace.

13 účastníků mělo navíc možnost vyzkoušet řízený networking nebo si zahrát hru Cash Flow. Na závěr akce byl připravený raut, během kterého probíhala networkingová párty, kdy měli účastníci možnost pobavit se mezi sebou nebo oslovit přítomné přednášející.

Děkujeme všem řečníkům, účastníkům a partnerům akce za vytvoření skvělé atmosféry v průběhu celé konference.

Příští rok plánujeme 3. ročník Leaders Day přesunout do Olomouce do Divadla na Šantovce, těšit se na Vás budeme 12. 10. 2017.

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus