Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Alavia Education. Mladší sestra New Wave Service.

  • 0

Začátkem listopadu loňského roku, se zrodila mladší sestra New Wave Service a jmenuje se Alavia Education. Jak vám již napoví slůvko Education, vznikla hlavně proto, aby Vám přinášela různé vzdělávací kurzy, semináře, konference a další aktivity podobného typu. Všechny tyto akce jsou určeny především pro osoby, které se rádi rozvíjí, chtějí mít aktuální přehled nebo to potřebují ke svému povolání. Portfolio obsahuje hardskills z ekonomických oblastí, softskills na podporu prodejních a pracovních týmů a rozvoj jednotlivců. Další oblastí je motivace týmů a poradenství v oblasti řízení firemních procesů v návaznosti na lean management.

Alavia je moderní společností, která respektuje nové trendy jak ve vzdělávání samotném, tak i v jednotlivých aktivitách svých činností. To dává našim klientům nejen jistotu, že dostávají kvalitní službu, ale především záruku, že postupy, které při našich aktivitách volíme, jsou aktuální a v praxi vyzkoušené.

Naší vizí je, že české společnosti budou motivovat své zaměstnance k tomu, aby se celoživotně vzdělávali a Alavia Education bude na této cestě jejich první volbou.

V tuto chvíli jsou již na leden a únor naplánované kurzy a školeni z oblasti daňové a účetní, na které se můžete přihlásit zde.

Pod hlavičkou Alavia Education bude samozřejmě i navazující druhý ročník úspěšné  konference Leaders Day, který se bude konat 20.10. 2016 v Ostravě a vstupenky na něj si můžete zakoupit již nyní zde.

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus