Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Vybavení kanceláře? Je potřeba přemýšlet.

  • 0

Vybavení kanceláře se nezdá na první pohled nic těžkého, ale když už přijde na věc a máte vybrat správnou židli, aby Vám záda nějakou dobu vydržela anebo nábytek a celkový vzhled kanceláře, který by měl působit profesionálně. Každý kancelářský prostor by měl působit profesionálně a zajistit svému uživateli potřebné pohodlí.

Primárně je důležité si rozmyslet, zda bude kancelář sloužit pouze vám, nebo v ní chcete také přijímat návštěvy. Vyhýbejte se hovorům od pracovního stolu, které působí nadřazeně, a vždy si k návštěvě přisedněte. Proto by bylo vhodné pro případ, že chcete v kanceláři přijímat návštěvy, abyste měli v místnosti i menši konferenční stolek. Každá práce vyžaduje dostatek denního světla, proto má být pracovní stůl u okna, ne však přímo pod oknem, kde by na něho dopadaly sluneční paprsky, které nejsou vhodné jak pro počítač, tak určitě ani ne pro Váš zrak.

Kromě dobře vybraného a rozmístěného nábytku zútulní každou kancelář také záclony, závěsy, stínící technika rozmanitých tvarů a samozřejmě celkové barevné sladění.Takže vybírejte a zařizujte tak, aby jste nebyli otrávení jen při pohledu na Vaši kancelář. 

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus