Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Podpořili jsme Plzeňský Barcamp 2015

  • 0

Jako tým New Wave Service s. r. o. jsme podpořili také Plzeňský Barcamp, kde jsme se stali partnery této akce.

Protože naší hlavní úlohou je podpořit začínající i stávající podnikatele, rozhodli jsme se nabídnout naše služby na vyzkoušení zdarma, a kde jinde můžeme hromadně tuto možnost nabídnout než právě při příležitosti setkání vzdělaných a zkušených přednášejících s účastníky, kteří mají zájem dozvědět se nové informace a zkušenosti z praxe, ať už pro své podnikání, práci či své zájmy.

Prvotním letošním Barcampem, který jsme podpořili, se stal Barcamp Zlín, kterého jsme se osobně zúčastnili. Jelikož se nám na Barcampu líbilo a měl velký ohlas, rozhodli jsme se oslovit i Plzeňský Barcamp, kde naši nabídku spolupráce rádi využili. Pro účastníky Barcampu jsme připravili vouchery na služby Virtuální asistentky, kdy si mohou vyzkoušet, jak pomocná služba funguje v praxi.

Akci podpořilo kolem 30 partnerů. Den byl plný přednášek, workshopů, zajímavých setkání a doprovodného programu partnerů. Nechybělo ani drobné občerstvení a při registraci možnost zakoupit si oběd. Součástí Barcampu byla samozřejmě i afterparty konaná v baru Krize. Jako doprovodný program Barcampu proběhl Arduino Day 2015. Počet zájemců, kteří dorazili, byl 273 a oproti loňskému roku vzrostl o 67 účastníků. Zájemci se mohli zúčastnit 20 přednášek, 9 workshopů, Arduino Day společně s 9 Arduino přednáškami.

Barcamp byl zorganizován čtyřmi organizátory a tímto bych ráda poděkovala za veškerou komunikaci, informace a celkovou spolupráci slečně Denise Wágnerové, která byla více než na výbornou.

Pokud byste se rádi zúčastnili Plzeňského Barcampu v roce 2016, sledujte webové stránky https://plzenskybarcamp.cz.

A pokud je pro vás Plzeň daleko, můžete se zúčastnit Barcampu v Brně, který se koná v sobotu 23.5.2015, nebo prvotního Jihočeského Barcampu v sobotu 13.6.2015 v Českých Budějovicích. Více o Barcampu Brno na stránkách http://www.barcampbrno.cz/2015/index.html.


Na programu Barcampu v Brně je i přednáška našeho jednatele, Michala Ondra na téma "Umění ušetřit čas a delegovat" i slečny Denisy Wágnerové s tématem přednášky "Kdo jsem a kam kráčím". Více se dozvíte zde http://www.barcampbrno.cz/2015/prednaska/910ce464.html

Průběh Plzeňského Barcampu roku 2015 uvidíte ve zkratce po rozkliknutí ikony.

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus