Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

FEA - svět mezi zpěvem a hydraulikou

  • 0
Od mala jsem moc ráda zpívala. Jako mnoho dívek i já jsem snila o kariéře úspěšné zpěvačky.  Začala jsem studovat zpěv. Ale již během studia, došlo ke konfrontaci s realitou a já zjistila, že tímto směrem nelze dále pokračovat. Bylo nutné rozhodnout se co dál. Prvním impulzem ke vstupu do rodinné firmy byla těžká nemoc mého otce, díky které už nebyl schopen vykonávat své povinnosti. Sama jsem o podnikání nikdy neuvažovala.  Zpočátku jsem měla obavy, byl to pro mě krok do neznáma. Netušila jsem, co mě čeká. Postupem času jsem zjistila, že když jde člověk za svým cílem, dokáže zvládnout i náročné úkoly. Díky intenzivnímu vzdělávání a spoustě hodin strávených na dílně, jsem získala potřebné zkušenosti a dovednosti. V současné době podnikám už pátý rok. 
 
Naše firma není na trhu žádným nováčkem. Letos oslavila již 22 let od svého založení. Za tuto dobu se nám podařilo vybudovat zdravou rodinnou firmu, která je hrdá na svou rychlost, vstřícnost a preciznost. Předmětem našeho podnikání je servis a výroba hydraulických válců. Jak již bylo uvedeno, naší předností je především rychlý a kvalitní servis, podložený více jak 20tiletou zkušeností v oboru. Naší cílovou skupinu jsou především stavební firmy, zemědělci, výrobní společnosti, přepravní společnosti, sklady s manipulační technikou, stavebniny a ostatní firmy zajišťující služby pomocí strojů a plošin.  
 
Zákazníci u nás oceňují především flexibilitu, kterou jim naše firma nabízí. Každému z nich jsme schopni poskytnout služby, které vycházejí z jejich individuálních požadavků. Naše služby jsme schopni poskytovat sedm dní v týdnu, tedy i mimo pracovní hodiny. Aby byly naše služby co možná nejdostupnější, umístili jsme veškeré technické zázemí firmy do Lipníku nad Bečvou, který je díky své výhodné poloze snadno dostupný všem našim zákazníkům. 
 
Našimi zákazníky jsou firmy z celé České republiky, pro které jsme nezřídka poslední záchranou. 
 
Po pěti letech můžu upřímně říct, že svého rozhodnutí pokračovat v rodinné tradici nelituji. Sílu v tom, co dělám, mi dodává vědomí, že zákazníci jsou s naší prací spokojeni a rádi se k nám vrací. A zpěv, ten zůstal mým koníčkem. Vždyť i u práce se dá prozpěvovat.
 
 
 
   Anna Lukšová Filipcová
   majitelka firmy FEA spol. s.r.o.
 
Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus