Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Podpořili jsme Cashflow Summit v Olomouci

  • 0
Podpořili jsme druhý ročník konference s názvem Cashflow Summit, která se konala v sobotu 16. května v Bea centrum v Olomouci.
 
Cashflow Summit je největší nezávislá investiční konference na Moravě, tématem je alternativní investování, ekonomika a cash flow.
 
Jako podporovatelé jsme poskytli účastníkům vouchery na službu "Virtuální asistentka" a nabídli jsme našim klientům a partnerům 10% slevu na vstupenku, která obsahovala přes 10 hodin investičního know.how, 3 nabité workshopy, bohaté občerstvení včetně oběda, vstup na networkingovou afterpárty, přístup do videoarchivu přednášek a interakci s partnery. 
 
V programu konference vystoupilo 16 renomovaných řečníků. Začátek byl naplánován na 8:00 hod. registrací a od 9:00 hod. pokračoval prvním blokem Co musíte vědět, než začnete investovat. Druhý blok byl s názvem Alternativní investice na vzestupu, třetí blok byl s názvem Tradiční investice do komodit a čtvrtý blok Burza pohledem profesionálních traderů. V pátém bloku se účastníci dozvěděli do čeho investovat v roce 2015, dále nechyběli ani workshopy a networkingová afterparty.
 
Doufáme, že budou vouchery zúčastněným co nejužitečnější a těšíme se na spolupráci.
 
Nyní ještě přikládám odkaz, kde naleznete informace o průběhu konference.
 
Pod touto ikonou také naleznete článek Cashflow Summit
Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus