Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Členové týmu New Wave Service s. r. o. slavili otevření nové kanceláře

  • 0

Členové týmu New Wave Service pořádali kolaudaci nově otevřené kanceláře v Hranicích v pátek 17. dubna a pozvali na oslavu jak členy hranického Business for Breakfast, tak i své obchodní partnery a příznivce.

Oslava probíhala v nově otevřené kanceláři New Wave Service na hranickém náměstí T. G. Masaryka, kde nás nyní také naleznete i vy. Na kolaudaci samozřejmě nesměl chybět raut, o který se postaral Hotel Centrum v Hranicích a výběr z několika druhů kvalitních vín se slavnostním přípitkem všech zúčastněných.

Pro naše hosty jsme si připravili networkingovou hru bingo, které rozproudilo nenucenou diskuzi i mezi účastníky, kteří se neznali. Po následující přestávce pro volnou zábavu jsme společně zkoušeli naši kreativitu v kreslení. Po rozdělení na dva týmy se ukázala i vzájemná spolupráce a umění představivosti. Po setmění se všem naskytla možnost vidět nádherný noční výhled na náměstí v Hranicích.



Kdybyste se také chtěli pustit do týmového kreslení, níže je uvedený popis hry.

BLÁZNIVÝ KRESLÍŘ

Počet hráčů: libovolný, dvě skupiny

Pomůcky: velký papír (třeba flipchart), barevné fixy nebo pastelky

Doba trvání: do 30 minut

Pro každou skupinu zavěsíme na stěnu velký papír, nejlépe proti sobě. Každá skupina dostane barevné fixy a oznámí vedoucímu hry, co bude kreslit (např. obytný dům, medvěda, louku atd.). Na znamení jdou první hráči z obou skupin k papíru a začnou kreslit. Každý smí nakreslit jen 3 čáry. Když jsou hotovi, jdou další, ale každý smí nakreslit vždycky jen 3 čáry. Hra pokračuje, dokud se nevystřídají všichni z obou skupin. Vyhrává nejlepší kresba.


 

 

 

 

 

Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus