Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Přemýšlíte o změně účetní?

Přemýšlíte o změně účetní?

Řádné vedení účetnictví není jednoduchá disciplína a náklady s ním spojené nejsou zrovna malé. V dnešní době se každá firma snaží snižovat náklady a jednou z možností je šetřit právě na účetnictví. Tohle není zrovna ta správná volba, protože dobrá účetní firma vám dokáže ušetřit mnohem více, a to tím, že nejen perfektně odvede svou práci, ale hlavně dokáže i poradit a pomoci s různými úlevami na daních, na kterých se dají ušetřit opravdu velké částky.

Někteří podnikatelé si dnes své daně vedou sami což sebou nese velká rizika. Podnikatel, který se naplno věnuje pouze své práci, se najednou musí zabývat i účetnictvím, které je profesně i časově náročné. Krátí si tím čas na svou práci a co je nejdůležitější, nemá znalosti ani čas na sledování nových zákonů, legislativních změn, daných pravidel jednotlivých úřadů a termínů individuálních daní. Často se stává, že podnikatel dělá v účetnictví chyby, a čas, který vynaloží na zpracování svého účetnictví, by mohl věnovat svému podnikání.

Kvalitní a spolehlivá účetní firma vám šetří nejen čas a náklady, ale zamezí i chybám a případným nedostatkům ve vedení účetnictví a zároveň vám dokáže ušetřit na dani. A kde všude se dá ušetřit?

Můžete například ušetřit na skutečných výdajích a paušálních nákladech, na vedení mezd ,  na ročním zúčtování záloh na daň z příjmů atd. Těch možností je opravdu mnoho. Často se také zapomíná na možnost využití různých slev na dani a odčitatelných položek, jako jsou např. Životní pojištění, penzijní připojištění, hypoteční úvěr, úvěr ze stavebního spoření, dary, vzdělávání, odborové příspěvky atd.

S tím vším Vám rádi pomůžeme.  Neváhejte se na nás obrátit http://www.newwaveservice.cz/objednavka-ucetnich-sluzeb.


Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus