Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Virtuální asistentka ušetří nejen Váš čas

  • 0


Podnikáte a máte hodně práce a málo času? Zkoušíte vtěsnat do pracovního života i soukromý život? Pokud Vám nestačí denně 24 hodin času na všechny Vaše pracovní povinnosti, ale i zájmy a koníčky, potom zkuste využít služeb Virtuální asistentky.


Virtuální asistentka nejen že ušetří Váš čas, ale i peníze. Virtuální asistentka je vaše online asistentka neboli sekretářka, která veškerou činnost vykonává z vlastní kanceláře. Z tohoto důvodu je vám plně k dispozici nejen v pracovní dobu, ale dle potřeby, v případě domluvy i o víkendu či státním svátku. Virtuální asistentka Vám pomůže nejen s pracovními záležitostmi, ale také s osobními – naplánuje Vám víkend na lyžích, dovolenou u moře, na kterou budeme mít nyní čas díky tomu, že využijete služby Virtuální asistentky.


Výhody Virtuální asistentky:

- ušetříte náklady za provoz kanceláře

- ušetříte náklady za asistentku, která bude sedět ve vaší kanceláři 8 hodin denně a z toho skutečně pracuje jen 3 hodiny. U nás platíte pouze za skutečně odpracovaný čas

- ušetříte čas, protože již nemusíte dělat povinnosti, které za Vás může vyřešit kdokoliv jiný

- ušetříte své zdraví, protože se přestanete stresovat z toho, že práce máte nad hlavu a stále nestíháte

- získáte čas, který můžete využít k vývoji a zlepšování Vašeho podnikání

- díky službě Virtuální asistentka se začnete soustředit jen na to podstatné a důležité nejen ve Vašem podnikání, ale i soukromém životě


Neplýtvejte časem na rutinní práci, kterou může dělat kdokoliv. Posuňte své podnikání dál a zadejte práci, která vás brzdí, své Virtuální asistentce od www.easist.cz. Trvá to jen pár minut a ušetříte hodiny, které využijete mnohem efektivněji.


Více o této službě se dozvíte zde

Kategorie: Chytrá kancelář







blog comments powered by Disqus