Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

New Wave Service s.r.o. byla partnerem akce Barcamp

  • 0
 
Na Valentýna, tedy 14. února 2015 se New Wave Service zúčastnila, jako partner, šestého ročníku akce Barcamp, tedy setkání podnikatelů všeho druhu, který se konal ve Zlíně.
 
Naše firma měla možnost seznámit návštěvníky akce se službou Virtuálních asistentek, Virtuálního sídla a Účetního a daňového poradenství. Také jsme připravili soutěž o ceny a dárkové poukazy.
 
Barcamp je mezinárodní síť otevřených konferencí a workshopů, obyčejně se zaměřuje na nové trendy v internetových aplikacích, webdesignu, nových technologiích, médiích, reklamě, podnikání a dalších souvisejících oborech.
 
Po celý den zde probíhaly workshopy na různá témata. Mezi přednášejícími jste mohli najít i Filipa Dřímalku, Dana Gamrota, Petra Ludwiga a mnoho dalších, kteří nás i všechny zúčastněné obohatili o své poznatky a znalosti.
 
Tato akce proběhla v budovách 14 a 15 Baťova institutu. Návštěvníci kromě zajímavých přednášek mohli navštívit také muzeum, galerii a knihovnu. Pro děti zde byl po celou dobu otevřený dětský koutek, kde měli program po celý den.
 
Den zakončila after party, která začala po osmé hodině v Charlie's House s bohatým programem.
 
Jeden z nejdůležitějších poznatků je, že pravý leader by se měl pořád ptát jako dítě „Proč?“ nebo „A proč?“ svého týmu.
 
Takže „Proč vlastně čtete tento článek?“ :-D
Kategorie: Články







blog comments powered by Disqus