Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Virtuální asistentka

  • 0

Podnikáte a potřebujete občas pomoct s administrativou. Nechcete zařizovat kancelář ani se zatěžovat povinnostmi zaměstnavatele. Řešením je virtuální asistentka, která pro vás pracuje na dálku a umí precizně pracovat s počítačem. Vy pouze platíte za její odpracovaný čas.

Na úvod snad jen pár slov k tomu, jak služba virtuální asistentky většinou funguje.

Je to jednoduché – úkol své asistentce zadáte pomocí e-mailu nebo telefonu.

Pokud službu využíváte pravidelně, služba se fakturuje jednou za měsíc.

Virtuální asistentka je Vaše sekretářka, která svou práci pro vás dělá z domova. Je vám tedy plně k dispozici nejen v pracovní dobu, ale dle potřeby, i o víkendu. Virtuální asistentku platíte jen tehdy, kdy pro Vás opravdu pracuje. Čas se přesně eviduje a vy se můžete kdykoliv podívat, kolik vás zadaný úkol stál a jak dlouho asistentce trval. Snadno si pak spočítáte, jak se Vám virtuální asistentka vyplácí.

Kolik času Vám tedy zabírají věci, které by za Vás mohl vyřídit někdo jiný? Zajít na úřad, vyřídit e-maily, zvednout telefon, když jste zrovna na schůzce nebo mimo kancelář, objednat stůl v restauraci, nachystat podklady na schůzku, zavolat klientovi, nebo připomenout, že máte s drahou polovičkou výročí, nebo že má narozeniny a objednat dárek?

S čím vším Vám může virtuální asistentka pomoci, zjistíte zde

Neplýtvejte časem na rutinní práci, kterou může dělat kdokoliv. Posuňte své podnikání dál a zadejte práci, která vás brzdí, své virtuální asistentce. Trvá to jen pár minut a vy ušetříte hodiny, které využijete efektivněji.








blog comments powered by Disqus