Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Klube se Vám v hlavě podnikatelský nápad?

  • 0
Komerční banka a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR odstartovaly další ročník grantového programu pro začínající podnikatele 
Nastartujte se. Program je šancí pro ženy i muže, kteří se nebojí podnikat.
Pomůže novým firmám na svět a na rozjezd té nejlepší přispěje částkou 300 000 Kč.
 
Rozjet vlastní firmu je snadné. Chce to chtít a mít dobrý nápad, velké odhodlání, píli a cílevědomost. Loňský ročník grantového programu Nastartujte se pomohl na svět hned několika firmám. Na nejzajímavější podnikatelský záměr čeká i letos třísettisícový grant od Komerční banky. 
 
Přihlášky do konce srpna.
 
Rodí se vám v hlavě zajímavý nápad a chtěli byste založit vlastní firmu? Zapište si do kalendáře termín 31. srpna 2014. Právě do tohoto data můžete přihlásit i svůj projekt. Ať už jste truhlář, programátor, květinářka, designér, pekař, švadlena, obchodník či zástupce jakékoli jiné profese – neváhejte a splňte si svůj podnikatelský sen.
 
Stačí zpracovat a přihlásit podnikatelský plán, případně nahrát videoprezentaci svého projektu na portál www.nastartujtese.cz a nastartovat tak své podnikání! Jednotlivé plány posoudí odborná porota složená ze zástupců Komerční banky, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a vybraných podnikatelů. Ten nejlepší si odnese odměnu 300.000 Kč. Zapojit se může i široká veřejnost hlasováním pro nejlepší video. 
 
Autor videa s nejvíce hlasy od fanoušků získá pro své podnikání částku 50.000 Kč. 
 
Nenechte si ujít příležitost, jak nastartovat své podnikání! Sledujte pravidla grantového programu, příběhy podnikatelů i další zajímavé tipy na 
 
 
Kategorie: New Wave Service







blog comments powered by Disqus